Finib Tuholaisturva – kutsumattomien vieraiden torjuntatöihin

Tuhoeläin! – Kuinka lämpimältä sydänalassa tuntuukaan, kun lausuu ääneen oheisen sanan! Tuhoeläimellä tarkoitetaan eläintä, josta on haittaa ihmisen terveydelle, kasveille, vaatteille tai jopa asunnon rakenteille. Ulkona ollessaan nämä veijarit eivät ihmiseloa ja arkea haittaa, sillä ne ovat osa luonnon ikiaikaista kiertokulkua, mutta kun niitä eksyy asuntoihin, tuntuu kommuuniasuminen tuhoeläimen tai -eläinten kanssa varsin monesta sangen epämiellyttävältä.

Se, joka valittaa tuhoeläinten valikoiman pienuutta, voi tarkastella näkemystään uudelleen ja ajan kanssa. Keittiössä on omat tuholaisensa, mitkä tykkäävät elintarvikkeista, kun taas tekstiilituholaiset etsivät käsiinsä sen kaapissa roikkuvan Pal Zileri villakangastakin, mikä tuli hankittua toissakevään alennusmyynnistä. Jotkut tuhoeläimet voivat jopa osoittaa liiallista ihastumista ihmisiin ja herkutella ihmisverellä. Entäpä, haluaisitko jakaa elintilasi jäytiäisten kanssa, puhumattakaan riisihäröistä tai parkettikuoriaisista? Lutikat, torakat ja rotat ovat (kutsumattomia) vieraita ilkeimmästä päästä – yäk sentään – ja ongelman tässä aiheuttaa se, että ne voivat liikkua kerrostalossa laajallekin alalle. Tuholaisten aiheuttamat ongelmat tavallisessa kerrostaloasumisessa ovat lisääntyneet mm. matkailun sekä esim. rottakantojen kasvamisen johdosta.

Tuholaistorjunnasta aiheutuvat kustannukset voivat nousta varsin korkeiksi, eivätkä tuhoeläinvahingot kuulu kiinteistövakuutuksesta korvattavien vahinkojen piiriin. Tuholaisongelmaa varten me Finibissä olemme tehneet uuden, asiakkaillemme tarjottavan tuotteen, Finib Tuholaisturvan, jonka tarkoituksena on auttaa taloyhtiötä suorittamaan tuholaistorjuntaa ennen kuin ongelma paisuu. Olemme kehittäneet RKM Group Oy:n kanssa palvelukonseptin, jossa vakuutuksenottaja voi suoraan ongelman havaittuaan ottaa yhteyttä RKM Group Oy:n palvelunumeroon, jolloin asiakkaalle annetaan asiasta ensikonsultaatio. RKM Group tulee paikan päälle ja tekee tarvittavat torjuntatyöt. Finib Tuholaisturva korvaa kaikki ne torjuntatyöt, jotka eivät vaadi rakennusteknisiä toimenpiteitä.

Kysy lisää Finib Tuholaisturvasta numerosta 09-7517 0700 tai lähettämällä viestiä osoitteeseen finib@finib.fi.