Avoimet työpaikat

Löydät täältä tällä hetkellä avoimet työpaikat.

Kiinteistövakuutusmeklari

Haemme kiinteistövakuutustiimiimme asiakasvastaavaa, jonka tehtävänä on hoitaa ja hankkia kiinteistövakuutusasiakkaita. Kohderyhmänä ovat isännöitsijätoimistot ja kiinteistösijoittajat.

Asiakkaiden hoitoon kuuluu esimerkiksi vakuutuskohteiden vakuutusturvasta huolehtiminen, säännölliset vakuutusturvan kilpailutukset, vakuutuskauden aikaiset muutokset sekä yleinen asiakkaan neuvonta kiinteistöjen vakuuttamiseen ja riskienhallintaan liittyvissä asioissa.

Asiakasvastaavan tukena on työparina toimiva assistentti, laskutustiimi sekä vahinkoasiantuntijoiden tiimi. Asiakkaiden hoitamisessa olennaisena apuna on myös Finibillä itse kehitetty IT-järjestelmä, jonka toiminnallisuutta kehitetään lisää koko ajan sekä työntekijöiden että asiakkaiden näkökulmasta.

Odotamme

  • aktiivista asiakaspalveluasennetta ja kaupallista ajattelua
  • hyvää oman työn organisointikykyä ja itsensä johtamista, aktiivisuutta sekä huolellisuutta
  • matkustushalukkuutta kotimaassa
  • kokemusta vakuutusalalta

Tarjoamme

Tarjoamme itsenäisen tehtävän, mahdollisuuden syventää osaamista ja kehittyä kiinteistövakuutusten ja vakuutusmeklaritoiminnan asiantuntijana kokeneen ja ammattitaitoisen organisaation tuella.

Toimistomme sijaitsee Lauttasaaressa mutta meillä voit työskennellä myös etänä. Tarjoamme kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa vakuutusmeklari Eppu Liukkonen, puh. 040 506 6514, ke 14.12. klo 8-10 tai pe 16.12. klo 8-10 tai toimitusjohtaja Sirpa Bitter-Helve, puh, 050 534 1960, ma 12.12. klo 15-17 tai ma 19.12. klo 14-17. Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään sähköpostilla sirpa.bitter-helve@finib.fi viimeistään 31.12.2022.