Avoimet työpaikat

Löydät täältä tällä hetkellä avoimet työpaikat.

Vahinkoasiantuntija

Haemme vahinkotiimiimme henkilöä, jolla on kokemusta yritysten vastuu- ja oikeusturvavahingoista sekä ymmärrystä kiinteistöissä sattuneiden vahinkojen hoidosta. Toivomme usean vuoden kokemusta työskentelystä vakuutusyhtiössä.

Tarjoamme mahdollisuutta syventää osaamista ja kehittyä yritysvakuutusten ja vakuutusmeklaritoiminnan asiantuntijana erittäin kokeneen ja ammattitaitoisen organisaation tuella. Finibillä on käytössä työergonomiaa tukevat työvälineet ja etätyömahdollisuus.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Laukkanen, puh. 050 9116 560 tai s-posti mika.laukkanen(at)finib.fi. Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään sähköpostilla mika.laukkanen(at)finib.fi  viimeistään 3. lokakuuta 2022.

Meklariassistentti / Kiinteistövakuutustiimi

Haemme assistenttia kiinteistövakuutustiimiin vakituiseen työsuhteeseen. Työssä toimit vakuutusmeklarin apuna ja työparina asiakkaidemme kiinteistövakuutusten hoitoon liittyvissä tehtävissä, kuten kohteen haltuunotossa, vakuutus- ja kiinteistötietojen tarkistamisessa, vakuutusten kilpailuttamisessa sekä muissa vakuutusten hallinnointiin liittyvissä monipuolisissa tehtävissä. Olet jatkuvasti yhteydessä asiakkaisiimme ja vakuutusyhtiöihin, pääasiassa sähköpostitse, mutta myös puhelimitse.  Työn tekemistä tukee Finibin itse kehittämä ja ylläpitämä moderni tietojärjestelmä.

Edellytämme

  • soveltuvaa, mieluiten kaupallista peruskoulutusta
  • työkokemusta vakuutus- tai rahoitusalalta
  • tuntemusta eri vakuutuslajeista, erityisesti vahinkovakuutuksista
  • vastuuntuntoa, tarkkuutta, oma-aloitteisuutta, paineensieto- ja yhteistyökykyä
  • kiinnostusta asiakaspalvelutyötä kohtaan
  • MS Office -ohjelmien hallintaa

Tarjoamme mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi viihtyisän ja turvallisen työympäristön (omat huoneet) valoisassa toimistossamme Lauttasaaressa. Finibillä on myös käytössä etätyömahdollisuus.
Lisätietoja tehtävästä antaa hallintopäällikkö Ida Damén, puh. 045 1714 482. Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään sähköpostilla ida.damen(at)finib.fi viimeistään 26. syyskuuta 2022.