Referenssit

”Meklaripalveluista sopiminen Finibin kanssa oli minulle itsestäänselvyys ja yksi ensimmäisiä asioita, jotka tein 10+ Isännöinti Oy:n perustamisen jälkeen. Palvelu toimii erinomaisesti ja voimme luottaa siihen, että sekä meidän että isännöimiemme asiakasyhtiöiden vakuutusturva on oikealla tasolla ja oikeaan hintaan hankittu. Myös korvauspäätösten tarkistaminen ja seuranta vahinkotapauksissa toimii todella hyvin. Finibin ammattitaito ja osaaminen on tärkeä osa sitä kokonaisuutta, jolla tuotamme parempaa isännöintipalvelua omille asiakasyhtiöillemme.”

Sami Asujamaa, isännöitsijä ja yrittäjä

10+ Isännöinti Oy

 

”Yhteistyö Finibin kanssa on joustavaa ja mukavaa. Tieto siitä, että kohteiden vakuutusturvat ovat aina ajantasalla ja vahinkotapauksissa apu löytyy läheltä, helpottaa jokapäiväistä arkeamme.”

Aleksi Puisto, isännöitsijä ja toimitusjohtaja

Awisto Oy

 

”Kilpailutettuamme vakuutusmeklaripalvelut ja päädyttyämme Finibiin olemme olleet todella tyytyväisiä. Riskit tiedostetaan, vakuutusturva on hankittu sovitun kattavaksi ja vakuutusten alentuneiden hintojen myötä meillä oli mahdollisuus parantaa vakuutusturvaamme merkittävästi. Vahinkoilmoitusten käsittely sujuu joutuisasti ja saamme vakuutusyhtiöiltä sen, mikä sopimusten mukaan kuuluisikin.”

Joonas Grönlund, toiminnanjohtaja / Executive Director

LOAS – Lappeenrannan seudun opiskelija-asuntosäätiö sr.