Finib Tuholaisturva

Finib Tuholaisturva täydentää taloyhtiön, kiinteistöyhtiön tai asunto-osuuskunnan riskienhallintaa kattamalla tuholaistorjunnasta aiheutuvia kuluja. Yhtiökohtainen vuosimaksu riippuu taloyhtiön kokonaistilavuudesta. Esimerkiksi, jos tilavuus on 3100 m3, vuosimaksu on 175 euroa. Palvelu on veroton, AVL 44 §.

Soita ja kysy lisää tuotteesta 09-7517 0700

Korvattavat kulut

Palvelu korvaa asiantuntijan suorittaman tuholaistorjunnan vakuutetulla kiinteistöllä sijaitsevissa
asuinrakennuksissa sekä muissa rakennuksissa kuten talous- ja huoltorakennuksissa, autotalleissa ja varastoissa.
Palvelu kattaa myös asukkaan huonekalujen pakkaamisen, kuljettamisen sekä muualla tapahtuvan torjuntakäsittelyn, jos
se on välttämätöntä kiinteistön tuholaistorjunnan onnistumiseksi.

  • Vakuutusmäärä on 30 000 euroa per vakuutuskausi
  • Omavastuu on 0 euroa
  • Torjuttavia tuhoeläimiä ovat rotat, hiiret, muurahaiset, yhteiskunta-ampiaiset, sokeritoukka, lutikka (lude), torakka, jäytiäiset, paperitoukka, uunitoukka, kotisirkka, jauhokoisa, kaakaokoisa, keittiökoisa, närviäiset, turkiskoi, vaatekoi, kauppahärö, lesehärö, riisihärö, jyväkärsäkäs, maissikärsäkäs, riisikärsäkäs, aittaluukuoriainen, hinkalokuoriainen, kaprakuoriainen, kirjoluukuoriainen, leipäkuoriainen, messinkikuoriainen, museokuoriainen, outokuoriainen, pilkkuturkiskuoriainen riesakuoriainen, ruskoturkiskuoriainen, ryijykuoriainen, rohmukuoriainen, siniluukuoriainen, tupakkakuoriainen,
    vakkakuoriainen, vuotakuoriainen, vyöihrakuoriainen, vyöturkiskuoriainen, jauhopukki, papupiilokas, parkettikuoriainen, kätkölesiäinen, varaslesiäinen.

Vahinkoesimerkki

Huoneiston asukas palasi kotiin lomamatkaltaan. Jonkin ajan kuluttua asukas huomasi, että asunnossa on merkkejä luteista. Asukas ilmoitti asiasta isännöitsijälle. Isännöitsijä otti yhteyttä RKM Group Oy:n puhelinpalveluun.
Luteiden vuoksi suoritettiin huoneistossa ja naapurihuoneistoissa tarkastus ongelman laajuudesta.

Tarkastuksen tuloksena määriteltiin torjuntatoimenpiteet ja tehtiin ludetorjunta tarvittavin osin. Torjunta ei vaatinut kiinteistön rakenteisiin kohdistuvia rakenteellisia toimenpiteitä kuten rakenteiden purkua vaan tuholaistorjunta voitiin tehdä ilman näitä toimia. Tarkastuksesta ja torjuntatoimenpiteistä aiheutuneita kuluja olisi voitu hakea Finib Tuholaisturvasta.

  • Palvelu kattaa myös rakennevaurioita 5000 € vakuutusmäärään asti. Rakennevaurioissa omavastuu on 500 €.
  • Palvelu kattaa myös liike- ja elinkeinonharjoittamiseen käytettävien tilojen ja irtaimiston puhdistuskuluja pois lukien tietyt toimialat kuten majoitus-, catering-, ravintola-, eläinhoitola-, elintarvikkeiden myynti-, eläinten ravinteiden myynti- tai varastointiliiketoiminta.
  • Palveluun kuuluu Finib Oy:n yhteistyökumppanin RKM Group Oy:n antama puhelinkonsultaatio, tuhoeläimen tunnistamispalvelu ja vahinkokäsittely.
  • Vahingosta voi tehdä ilmoituksen vain taloyhtiön edustaja eli isännöitsijä, taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja tai kiinteistönhoitaja. Vahinkoilmoitus on tehtävä mahdollisimman pian RKM Group Oy:lle puhelimitse 029 170 6200 tai sähköpostilla vahingonhoito@rkmgroup.fi.

 

Finib Tuholaisturvaan liittyminen edellyttää hoidossamme olevaa kiinteistövakuutusta.

Turvan saa voimaan ilmoitusta seuraavan kuukauden 1. päivästä
alkaen.