Finib Tuholaisturva – apua tuhoeläinongelmassa

Hiiret ja rotat, kuten pienemmätkin tuhoeläimet, hyönteiset, hakeutuvat syksyn tullen suojaisiin ja lämpimiin paikkoihin. Jyrsijöiden hakeutumista asutuksen pariin voi osaltaan ehkäistä pitämällä jäteastiat ehjinä ja tiiviinä, ja huolehtimalle astioiden riittävän tiiviistä tyhjennysvälistä. Myös rakennusten piha-alueet on hyvä pitää siistinä, haravoimalla lehdet ja hoitamalla pensaikot, jottei hiirille ja rotille muodostu oivallisia paikkoja piilotella. Talojen reunukset on syytä tarkistaa ja mahdollisesti verkottaa, jottei jyrsijät pääse sieltä rakenteisiin. Jokaisen talon asukkaan on myös hyvä muistaa, ettei ruuantähteet kuulu viemäriin, jossa ne houkuttelevat rottia.

 

Olemme saaneet lukea uutisista, että poikkeuksellisen lämmin syyskuu on vaikuttanut siihen, mitkä tuhoeläimet ovat työllistäneet eniten tuholaistorjujia. Perinteisesti syksyisin työtä aiheuttavat hiirien ja rottien lisäksi paperitoukat, mutta tänä syksynä tavallista lämpimämpi sää on asiantuntijoiden mukaan todennäköisesti ollut syynä jäytiäisten runsaaseen esiintymiseen.

 

Tuholaistorjunnasta aiheutuvat kustannukset voivat nousta varsin korkeiksi, eivätkä tuhoeläinvahingot kuulu kiinteistövakuutuksesta korvattavien vahinkojen piiriin. Tuholaisongelmaa varten meiltä löytyy asiakkaillemme tarjottava tuote, Finib Tuholaisturva, jonka tarkoituksena on auttaa taloyhtiötä suorittamaan tuholaistorjuntaa ennen kuin ongelma paisuu. Olemme kehittäneet RKM Group Oy:n kanssa palvelukonseptin, jossa vakuutuksenottaja voi suoraan ongelman havaittuaan ottaa yhteyttä RKM Group Oy:n palvelunumeroon, jolloin asiakkaalle annetaan asiasta ensikonsultaatio. RKM Group tulee paikan päälle ja tekee tarvittavat torjuntatyöt. Palvelu korvaa asiantuntijan suorittaman tuholaistorjunnan vakuutetulla kiinteistöllä sijaitsevissa asuinrakennuksissa sekä muissa rakennuksissa kuten talous- ja huoltorakennuksissa, autotalleissa ja varastoissa. Palvelu kattaa myös mm. asukkaan huonekalujen pakkaamisen, kuljettamisen sekä muualla tapahtuvan torjuntakäsittelyn, jos se on välttämätöntä kiinteistön tuholaistorjunnan onnistumiseksi.

 

Kysy lisää Finib Tuholaisturvasta osoitteesta finib@finib.fi tai soittamalla 09-7517 0700.